Szociális Munka Világnapja!

 Kedves Meghívottak!
Örömmel tájékoztatunk Bennetek, hogy ebben az évben is megrendezésre kerül a Szociális Munka Világnapja! Az eseményre 2015. március 17-én 14 órás kezdettel szeretettel várunk minden érdeklődőt a Fogas Házban (Budapest VII. Akácfa utca 51.).
A Világnap a Szociális Munkások Nemzetközi Egyesületének (IFSW) javaslatára minden évben egy adott témát jár körül, idén ez minden ember méltóságának és értékének védelme lesz. Erre épül a szakmai program, melynek célja, hogy bemutassa a szociális szakma különböző szeleteit. A szervezők az eseményre többek között rendhagyó kerekasztalokkal készülnek például a migráció, az ártalomcsökkentés és szerhasználat, a nők elleni erőszak, a gyermekvédelem illetve az oktatás témakörében.
A szakmai programokon túl rengeteg érdekes és interaktív programmal várjuk az ide érkezőket. A résztvevők például tablókon keresztül megismerhetik a szociális munka történetét, majd frissen szerzett ismereteiket különféle meglepetéseket ígérő feladatokban tesztelhetik. A kicsiknek gyermeksarokkal készülünk, ahol az érdeklődő szülők betekintést nyerhetnek a Biztos Kezdet Gyerekházak működésébe. A vendégek kipróbálhatják a lakhatási szegénységet bemutató társasjátékot, az Útkeresőt, illetve megtekinthetik a Szputnyik Hajózási Társaság Mentőcsónak Egysége és a „GYERE” Gyerekesély Egyesület közös színházi produkcióját is, mely a Szociopoly játékon alapul.
. További részletekkel hamarosan jelentkezünk! Addig is kövessetek minket a Facebook oldalunkon: http://facebook.com/szmvilagnap2015/
Az eseményhez pedig az alábbi linken csatlakozhattok: https://www.facebook.com/events/406723312827117
Üdvözlettel:
A Világnap szervezői csapata

Csatolt fájlok

Plakát195.63 KB (JPG)