Korábbi tevékenységeink

Könyvek, kiadványok

Ha többet szeretnél megtudni a könyvekről, kattints rájuk! A könyvek tőlünk jelenleg nem rendelhetők! 


Háló

A HÁLÓ 1995-2012 között jelent meg havi rendszerességgel. A HÁLÓ egy olyan fórum, ahol a szakma terepen gyakorló képviselői is azt érezhetik, hogy az ők véleménye, tapasztalatai is fontosak, lehetőséget kapnak megnyilvánulni olyan kérdésekben is, amelyekben eddig csak az elméleti szakemberek vagy a döntéshozók nyilvánítottak véleményt.


Szockafé

A Szociális Szakmai Szövetség 2004 és 2015 között rendszeresen szervezett szakmai rendezvénye a Szockafé, melynek összefoglalóit az alábbi gombra kattintva olvashatod el.


Speciális jogsegélyszolgálat

A rászorulók, vagy az őket képviselő szociális szakemberek családjogi és munkajogi kérdésekkel fordulhattak a jogsegélyszolgálatban közreműködő jogi szakemberekhez.


Oktatással a migránsok integrációjáért 

A projekt célja az volt, hogy a szociális szektorban dolgozó szakembereket információval lássa el, illetve tudásukat bővítse a huzamos tartózkodási céllal érkező harmadik országbeli külföldiek vonatkozásában. 


Experimentation  on  social policy for youth

A projekt célja 15-24 éves kor közötti fiatalok körében az idő előtti iskolaelhagyás csökkentése, és a pályakezdő fiatalok munkanélküliségének minimalizálása. A részt vevő partnerek olyan régiókat képviseltek, ahol ezek a problémák kimagaslók európai mércével mérve is.


Legal assistance and socioprofessional legal assistance in V4 countries


V4 kezdeményezés a szegénység enyhítésére